Zpět

Hlavní novinka z Juicyma

Software na míru pro vaši firmu: investice, která vám může ušetřit čas, peníze i energii

Software na míru pro vaši firmu: investice, která vám může ušetřit čas, peníze i energii

Potřebujete nový software a přemýšlíte o vývoji vlastního řešení? Představte si unikátní systém navržený přesně pro vaši firmu. Software, který vám zjednoduší každodenní provoz, uvolní ruce zaměstnancům a nasměruje váš byznys k růstu. Můžete ušetřit energii, čas i peníze a dát svému byznysu nástroj, který vás odliší od konkurence.

Software na míru: vyvineme přesně to, co potřebujete

V Juicymo už přes 11 let vyvíjíme softwarová řešení na míru. Od analýzy a návrhu, přes vývoj mobilních aplikací či robustních backendových systémů, až po následné řešení podpory dodávaným systémům. Aby vše běželo tak, jak má.

Jedna z největších výhod softwaru na míru? Umožňuje vytvořit přesně to, co potřebujete. Dosud jsme nenarazili na hranice toho, jaký informační systém či aplikaci lze vyvinout.

Máme zaběhlé postupy, za zády dobré technologie a sehraný vývojový tým. Umíme pracovat s velkým množstvím dat, které se dynamicky mění, a poradíme si s integrací na různé informační systémy, platformy a služby. A to je zásadní, především pro firmy, které hledají specifické řešení, které s nimi poroste.

Je to jako když si necháte ušít boty na míru

Pokud máte specifické požadavky a hledáte unikátní řešení, potřebujete vývoj na míru.

Hlavní výhoda softwaru na míru? Přizpůsobení do budoucna

Je možné, že se vaše firma za pár let rozroste? Zvětší se třeba z 20 na 2000 lidí? Pak vás stoprocentně čeká inovace firemních technologií. A právě vývoj na míru vám dává možnost v budoucnu cokoliv upravit dle aktuálních potřeb. Software vytvořený dle vašich požadavků totiž poroste s vaší firmou.

V budoucnu ho rozšíříte na další pobočky, jde s vámi do zahraničí, nejste ničím omezeni. To u tzv. „krabicového řešení” nebude tak jednoduché. Navíc software je váš a máte ho pod kontrolou. Nemusíte se bát toho, že by vám někdo ukončil podporu nebo vám ho příští měsíc vypnul.

Napojení na další služby a systémy

Můžete se napojit na nejrůznější systémy a služby. Oproti „krabicáku”, kde jste omezeni předpřipravenou funkcionalitou a prioritizací vývoje daného řešení. A když v krabicovém řešení není potřebné napojení, musíte si ho stejně dovyvinout – což ale nemusí být vždy možné.

Jelikož víme, že se potřeby ve velkých provozech neustále mění, jsme u vývoje na míru schopni se neustálým změnám přizpůsobovat. Během vývoje, i po něm.

Krabicák už máte a nefunguje?

Máte specifický byznys a standardizované řešení už máte – ale některé věci s ním nejdou vyřešit? Takové situace už jsme párkrát zažili. A postupujeme následovně:

Co vám software na míru přinese?

Úspora času

Čas jsou peníze a v byznysu to platí dvojnásob. Vytvoříme řešení, které se dokonale přizpůsobí vašim firemním procesům a potřebám. Díky tomu:

➡️ Příklad: Pokud máte prodejní tým, umíme navrhnout CRM systém, který vám umožní jednoduše spravovat zákazníky, automaticky sledovat potenciální příležitosti a efektivně plánovat prodejní kampaně. Celý proces tak může být přehlednější a bez zbytečných kroků.

Úspora energie

Software na míru vám ušetří nejen váš čas, ale i energii. Automatizací procesů odstraníte zbytečné úkoly, které vás i vaše zaměstnance zbytečně zatěžují. Díky tomu:

➡️ Příklad: Máte výrobní firmu? Umíme vám vytvořit monitorovací systém, který bude sledovat klíčové ukazatele, jako jsou výkonnost strojů, spotřeba materiálu či míra vadných výrobků. To vše v reálném čase.

Úspora peněz

Možná si říkáte, že počáteční investice do vývoje softwaru na míru je vysoká. Je dobré se zamyslet a pečlivě spočítat:

Software na míru je dlouhodobá investice, která se vám může mnohonásobně vyplatit. Už žádné zbytečné výdaje na nevyužívané funkce. Navíc díky efektivnějšímu provozu snížíte náklady spojené s chybami, neefektivitami a opravami.

➡️ Příklad: V logistice může software na míru automatizovat plánování tras, optimalizovat náklady na dopravu a minimalizovat chyby při expedici. Výsledkem jsou pak jasně měřitelné finanční úspory.

Nevyhazujte prostředky za předpřipravená řešení, která fungují pro všechny jako přes kopírák. Vytvořte si software, který bude pracovat přesně pro vás.
Zavolejte nám, rádi to s vámi probereme.

Máte nápad na projekt? Pojďme se potkat.

Hledáte technologického partnera pro vytvoření informačního systému
nebo pomoc s digitalizací? Rádi se nad vaším projektem potkáme.

Rádi bychom používali soubory cookie a skripty třetích stran, abychom zlepšili funkčnost těchto webových stránek.

Souhlasím Pouze nezbytné